Bisnode certifikat Ecolab Hrvatska

Ecolab u Hrvatskoj je već treću godinu zaredom nositelj prestižnog međunarodnog Certifikata bonitetne izvrsnosti  tvrtke Bisnode kategorije AAA

S ponosom želimo istaknuti da je Ecolab d.o.o. u Hrvatskoj već treću godinu zaredom nositelji prestižnog međunarodnog Certifikata bonitetne izvrsnosti  kategorije AAA tvrtke Bisnode čime svojim poslovnim partnerima dajemo dodatnu sigurnost tj. dokazujemo da smo stabilna kompanija koja je kvalitetno upravljana,  kako iz perspektive financijske stabilnosti, tako i iz perspektive odgovornog poslovanja.

Ovo priznanje izvrsnosti je prije svega potvrda dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada naših zaposlenika, čime smo svrstani u sam vrh domaćeg gospodarstva, rame uz rame s tvrtkama iz Europske unije, jer se u certificiranju primjenjuju isti strogi i dokazani kriteriji što čini našu izvrsnost transparentnom. U našoj djelatnosti Nespecijalizirana trgovina na veliko  registrirano je 9241 tvrtki od kojih samo 197 dostiže međunarodno priznate standarde AAA bonitetne izvrsnosti.