Manchester United postavlja novu razinu higijene i održivosti s Ecolabom

Dok se nogometni klubovi spremaju dočekati pune stadione navijača za početak nove sezone, Manchester United sklopio je inovativno partnerstvo s Ecolabom, globalnim liderom u području vode, higijene i prevencije infekcija kako bi usvojio njegova znanstveno utemeljena rješenja na Old Traffordu i poligonu za vježbanje Carrington.

Manchester United će se oslanjati na Ecolabovu stručnost kako bi pokazao vodstvo u higijeni i održivoj praksi, pomažući u stvaranju čišćeg okruženja za obožavatelje i promicanjem javnog zdravlja dok se Old Trafford priprema otvoriti vrata stadiona svojim brojim posjetiteljima nakon 17 mjeseci.

Ecolab ima gotovo 100 godina iskustva u pružanju podrške tvrtkama u 170 zemalja koje pružaju izvrsnost u higijeni i potiču učinkovitije i održivije poslovanje. Ovo opsežno partnerstvo kombinirat će Ecolabovu široku stručnost i fokus Manchester Uniteda na čišću, održivu budućnost. Štoviše, Klub se obvezao surađivati ​​s Ecolabom na pružanju veće razine čistoće na temelju strogih protokola čišćenja, edukacije i revizija koji će Klubu osigurati službeni Ecolab Science Certified™ pečat.

Sva područja slavnog stadiona Old Trafford i poligona Carrington opremljena su Ecolabovim sredstvom za dezinfekciju ruku koje se koristi i u Nacionalnoj zdravstvenoj službi (NHS). Od tribina i sjedalica, ugostiteljskih punktova i kuhinja, do svlačionica, prostorija za vježbanje i uredskih prostora, Ecolabova rješenja i tehnologija bit će od koristi navijačima, igračima i osoblju u svakom dijelu Kluba.

Prilagođeno rješenje za njegu tekstila za Unitedovo rublje, pružit će poboljšanu kvalitetu, sigurnost i održivost prilikom pranja dresova i drugog tekstila; i Unitedov nagrađivani tim koji održava teren Kluba bit će savjetovan kako optimizirati kvalitetu vode koja se koristi za navodnjavanje terena i pomoći u pružanju najboljih mogućih površina za igru ​​tijekom sezone na Old Traffordu i Carringtonu.

Kako bi se maksimalno iskoristile prednosti partnerstva, Ecolab je imenovao internog stručnjaka koji će savjetovati Manchester United i nadzirati implementaciju novih rješenja i tehnologije u cijelom Klubu.

Glavni operativni direktor Manchester Uniteda, Collette Roche, komentira:

“Sigurnost naših navijača, zaposlenika i igrača uvijek će biti prioritet Manchester Uniteda. Dok se pripremamo za potpuno otvaranje Old Trafforda, shvaćamo da je važnije nego ikada podići naše ionako visoke standarde higijene i prevencije infekcija.“

„Radujemo se suradnji s Ecolabom i osiguravanju službenog Ecolab Science Certified pečata kako bi svi posjetitelji kluba mogli vidjeti našu predanost u pružanju više razine čistoće i osiguravanju najboljeg mogućeg iskustva."

Za proslavu početka svog partnerstva s Klubom, Ecolab će se udružiti sa Zakladom Manchester United kako bi surađivali na budućim projektima u okviru mreže partnerskih škola Zaklade na širem području grada Manchester.

"Radujemo se partnerstvu s Manchester Unitedom, pomoći ćemo ponovno povezati navijače s klubom koji vole unaprjeđujući čišće, sigurnije prakse u cijelom Klubu i pokazujući pozitivne ishode koje svakodnevno pružamo za svoje klijente", kaže Christophe Beck, Ecolabov izvršni direktor.

“Naša ambicija je podržati globalni gospodarski i društveni oporavak promicanjem higijenskih i održivih praksi. Nadovezujući se na naše industrijsko, zdravstveno i ugostiteljsko iskustvo i znanstvenu ekspertizu, nastavit ćemo pomagati organizacijama poput Manchester Uniteda u isporuci iskustava koja štite javno zdravlje i zdravlje našeg planeta.”

Saznajte više o našem partnerstvu s klubom Manchester United.