Quick Service Restaurants

Mi nudimo više od proizvoda. Mi nudimo rješenja pitajući Vas što stvarno trebate i uzimajući u obzir ono što je važno za Vas poput sigurnosti zaposlenika i posjetitelja, troškova uporabe, radne učinkovitosti te uštede vremena i rada.

Kroz svoj program Kay mi smo vodeći globalni dobavljač proizvoda za čišćenje i dezinficiranje, te usluga za restorane s brzom hranom. Bilo da radite u jednoj ili 100 zemalja, mi prilagođavamo programe kako bismo Vam pomogli postići najvišu razinu čistoće i dezinfekcije, sigurnosti hrane i zaštite marke.

Ecolab istraživanje i razvoj usmjeren na industriju kao Vaše partnere dovodi kemičare, inženjere i mikrobiologe. Slijedom toga možemo pružiti individualizirana sveobuhvatna rješenja koja poboljšavaju Vašu sigurnost i učinkovitost rada. Osim toga naš tim lokalnih predstavnika nudi puno rješavanje servisnih problema uključujući analizu „sposobnosti čišćenja“ površina materijala i opreme pronađene u okružju prehrambene industrije.

Budući da su konstruirani tako da ne oštećuju površine, opremu ili ozljeđuju Vaše zaposlenike, naši proizvodi mogu se povezati s razdjelnicima konstruiranim za sigurnost i jednostavnost uporabe. To smanjuje korištenje otpada i vode te osigurava kontrolu dijelova, neznatno održavanje i niske troškove uporabe.

Odaberite aplikacijsko područje ili stupite direktno u kontakt s nama tako da u registriranom kontaktu odaberete 'Division QSR'.

Back to Top