Ugovorni catering

Svakog dana pripremate i poslužujete na stotine, možda i na tisuće obroka. Nakon više desetljeća iskustva u ugostiteljskoj djelatnosti, Ecolab razumije koliko su sigurnost hrane, higijena i čistoća važni za vaše dnevno poslovanje. Specifični financijski i regulatorni pritisci koji kontinuirano utječu na efikasnost vašeg poslovanja zahtijevaju partnera koji će potpuno razumjeti vaše probleme. 

Ecolabov Program 360° zaštite razvijen je s ciljem da podupre vaše napore na smanjenju rizika od zaraza koje se prenose hranom kao i vašu brigu o pridržavanju svih propisa koji reguliraju vašu djelatnost, uz zadržavanje ekonomičnosti u smislu troška. Zajedno s vama naš će predstavnik analizirati vaš cjelokupni radni proces, od ulaska namirnica do čišćenja kuhinje i restoranskih prostora, i dati vam prilagođenu ponudu koja zadovoljava vaše specifične potrebe.

Redovnim obilascima osigurat će se da vaše osoblje permanentno bude dobro educirano i upoznato s najnovijim propisima, kao i da svi postupci teku ispravno i neometano, sukladno propisanim zahtjevima.

  • Troškovno učinkovit higijenski menadžment
  • Rješenja za sprječavanje zaraza koje se prenose hranom i križne kontaminacije
  • Blistavo čiste čaše, sjajni tanjuri i pribor
  • Osoblje upoznato s najnovijim higijenskim propisima
Back to Top