Higijena osoblja i radnog okruženja

U industriji hrane i pića sigurnost hrane apsolutni je prioritet. Sigurnost hrane konačni je rezultat složenog sustava higijenskih intervencija kojima treba upravljati stručno i dosljedno. O sigurnost hrane nema rasprava.

Djelotvorno upravljanje higijenom osoblja kritična je komponenta sigurnosti hrane. S obzirom na fizičku interakciju između čovjeka i proizvoda to je vjerojatno i najkritičnija higijenska intervencija u proizvodnom okruženju. Prijenos patogenih mikroorganizama s čovjeka vjerojatniji je od svih drugih načina unakrsne kontaminacije.

Naši koncepti uključuju funkcionalne i učinkovite higijenske koridore koji objedinjuju pranje ruku, dezinfekciju i čišćenje obuće s mehanizmima kontrole ulaza. Nudimo prateće zidne dozatore koji omogućavaju ekonomično i precizno doziranje širokog asortimana sredstava za pranje, dezinfekciju i njegu ruku za sve vrste uvjeta u različitim proizvodnim okruženjima.

Ecolabovi programi higijene u proizvodnim pogonima osmišljeni su s ciljem postizanja najviših mogućih standarda na planu higijene hrane. Mi analiziramo, savjetujemo, prezentiramo i isporučujemo. Naše programe koncipirali su profesionalci za profesionalce i to za najširi program primjena u industriji. Partnerstvo s Ecolabom otvara vam vrata u svijet provjerenih tehnologija, primijenjene kemije i nenadmašene ekspertize izgrađene i razvijene ciljano za industriju hrane i pića.

Back to Top