Higijenski menadžment

Usklađenost, dubinska analiza, sljedivost i revizijski trag - to su elementi po kojima se prepoznaje suvremeni proizvođač. Pravi je izazov učinkovito i djelotvorno ispuniti sve obveze glede kvalitete, certificiranja i revizije, a voditi financijski uspješno poslovanje.

Nužno je redovno obavljati reviziju (audit) svih higijenskih režima kako bi se osigurala usklađenost s dokumentiranim procedurama, zakonodavstvom i poslovnom praksom. Uz Ecolabovu ekspertizu kojoj nema premca na području najefikasnijih rješenja i usluga za čišćenje i dezinfekciju, možemo vas podržati i cjelovitim aplikativnim rješenjima za identificiranje odstupanja od dobre higijenske prakse, sa usklađivanje sa standardima i za povećanje operativne djelotvornosti, kvalitete i sigurnosti.

Učinkovito korištenje higijenskih proizvoda i opreme za njihovu primjenu zahtijeva odgovarajuću edukaciju zaposlenika o procedurama i praksi. Ecolab je u mogućnosti poduprijeti vaše osoblje efikasnim edukacijskim programima koje izvode kvalificirani, licencirani predavači.

Naša ponuda obuhvaća:

• Audixx - cjeloviti servisni alat za ciljanu analizu postojeće razine kvalitete higijene i preporuku daljnjih koraka u industriji hrane i pića.

• EcoChexx.Net - Ecolabov inovativni internetski aplikacijski paket kojim se povećava sigurnost proizvoda optimalnim upravljanjem kvalitetom i higijenom.

• PlanChexx.Net - jedinstveni softver za sve potrebe procedura čišćenja

Back to Top