Njega ruku i kože

Ecolabove formule sredstava za dezinfekciju ruku, pranje ruku i tijela, losiona za njegu kože i antiseptika za kožu ispunjavaju različite zahtjeve suvremenog tržišnog segmenta njege ruku i kože. Različite formule ispunjavaju različite potrebe: naš asortiman odgovara zahtjevima česte primjene i praktičnosti, različitih tipova kože, te posebnim zahtjevima visoko rizičnih područja ili osoba. Naši proizvodi za ruke i kožu jednostavno se primjenjuju i korisnici ih dobro prihvaćaju. Zahvaljujući visokom stupnju prihvaćenost od strane osoblja, osigurano je izvrsno pridržavanje protokola higijene kože i ruku, što pomaže smanjenju rizika od zaraze i križne kontaminacije.

U ponudi imamo i punu paletu sredstava za dezinfekciju ruku, od kojih svako karakterizira brzo antimikrobno djelovanje širokog spektra, njega na bazi emolijenata, te praktičnost raznolikih pakiranja po veličini i formatu. Možete odabrati antimikrobni profil i vrstu proizvoda koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Ecolabov asortiman dezinficijensa za ruke ispunjava zahtjeve vašeg okruženja. Od higijenske dezinfekcije ruku do potpuno virucidnih sredstava, kao i kirurške dezinfekcije ruku. Naši proizvodi ističu se djelotvornošću u vrlo kratkim vremenima kontakta, što jamči ispunjenje standarda dezinfekcije i u situacijama u kojima je vremenski čimbenik ograničavajući.

Kod česte uporabe sustav omekšivača u svim našim recepturama štiti kožu od isušivanja. Uz to, naši zidni dozatori osiguravaju precizno i ekonomično doziranje.

Back to Top