O Nalco Water diviziji

Vodeći svjetski dobavljač poboljšanja u obradi voda i procesa, Nalco Water udružuje se s kupcima koji traže inovativna rješenja vezana za ograničenja vode i resursa. Kao dio tvrtke Ecolab, savršeno smo usklađeni s korporativnom vizijom da budemo globalni lider u vodnim, higijenskim i energetskim tehnologijama i uslugama, pružajući i štiteći ono što je od vitalnog značaja. 

Nalco Water su Inovacije

U Nalco Water diviziji, upravljanje vodama je naša strast. Svaka je operacija jedinstvena, tako da Nalco-ovi profesionalci pojedinačno pristupaju poslovnim ciljevima i potrebama voda svakog kupca, a zatim istražuju načine za postizanje učinkovitijeg funkcioniranja njihovih sustava. 

Napredna Tehnologija Vode

3D TRASAR ™ tehnologija revolucionirala je upravljanje vodama omogućavajući našim kupcima potpuni pristup njihovim vodenim sustavima u stvarnom vremenu. Kombinirajući kemiju, daljinske usluge, nadzor i automatiziranu kontrolu, ova tehnologija pomaže kupcima da poboljšaju učinkovitost uz istovremeno smanjenje potrošnje vode i energije. 

Rješavanje Procesnih i Vodnih Izazova

Naše stručno znanje o vodama nema premca, kao ni naše partnerstvo s kupcima u rješavanju njihovih najtežih izazova. Surađujemo sa širokim spektrom tvrtki, od komercijalnih zgrada, prerade hrane, automobilske industrije, proizvodnje električne energije, kemikalija i primarnih metala do prerađivačke industrije poput proizvodnje papira te rudarstva.